VENTILÁTORY HELIOS
Napište nám:

Ochrana a zpracování osobních údajů

 

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ventila vzduchotechnika s.r.o., se sídlem Světova 1041/9, Praha 8, 1800,

IČ: 24248339, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 197096 (dále jen „Správce“),

aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

 

- jméno a příjmení

- název společnosti

- adresu

- e-mail

- telefonní číslo 

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, adresu, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky uživatele a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Správcem a Uživatelem.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

 

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním elektronicky na emailovou adresu ventila@ventila.cz, nebo písemně na adresu Ventila vzduchotechnika s.r.o., Světova 1041/9, Praha 8, 180 00.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel software/hardware Sunlight systems s.r.o.

b. Poskytovatel software/hardware iPodnik Cloud s.r.o.

c. Poskytovatel software STORMWARE s.r.o.

d. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět,

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.